Nytt webinar onsdag 5. juni. kl 10. (NB - endret dato)  - Hvorfor kan vi stole på innleide støykonsulenter?
Nytt webinar onsdag 5. juni. kl 10. (NB - endret dato)  - Hvorfor kan vi stole på innleide støykonsulenter?
Oppdatert :14 mai 2024
Skjermbilde 2024-04-09 kl. 12.52.33

Siv.ing Clas Ola Høsøien, Multiconsult og RIF. Foto: Marte Nordahl 

 

Eller kan v i det? Støyforeningen inviterer til  nytt webinar onsdag 5.juni. I samfunnsdebatten er det reist spørsmål og dokumentert med eksempler at forholdet mellom utbygger/tiltakshaver og konsulenter kan være for tett og ha bindinger som påvirker resultatet i miljøkonsekvensutredninger. Faktagrunnlaget for beslutninger kan bli galt. 

 Sivilingeniør, akustiker Clas Ola Høsøien, Multiconsult og medlem av Rådgivende ingeniørers (RIF) koordinerende utvalg for akustikere, redegjør for hvorfor man kan stole på støyutredningene. Med bakgrunn i RIF´s faglige normer og yrkeskodeks.

 
Send oss gjerne spørsmål om prosess, ansvar og prinsipper ved støyutredning som du ønsker at konsulenten svarer på. Send spørsmålene til oss innen utgangen av mai. Vi formidler dem videre til konsulenten.    

60-90 minutters webinar. Noter deg datoen. Onsdag 5. juni kl 10.
WEBINARET ER GRATIS. Send påmelding til post@stoyforeningen.no. Merk meldingen STØYKONSULENT. Frist er mandag 3. juni. Webinaret er på Zoom. Påloggingsinfo med møte ID og passord blir sendt ut etter mottatt påmelding. 
Vedlagt bakgrunnsdokumenter som kanskje kan være nyttige:

Still oss et spørsmål!

Lurer du på noe? Sjekk våre Ofte stilte Spørsmål, eller send inn spørsmålet ditt her.

Takk for din henvendelse. Vi kontakter deg så snart vi kan