Godt besøkt årsmøte 2017. Styret gjenvalgt.
Godt besøkt årsmøte 2017. Styret gjenvalgt.
Oppdatert :13 aug 2017
boher1

Voksende oppslutning om Norsk forening mot støy gjenspeiler dessverre at stadig flere plages av støyen. Fortetting, sammen med slappere støykrav til boliger og manglende satsing på støysvak trafikk, er en bombesikker oppskrift på helseskader og forringet livskvalitet. Foto Pål Jensen.

Flere enn på mange år hadde funnet veien til Oslo Hospital da Norsk forening mot støy avholdt sitt årsmøte tirsdag 28. mars. I tillegg til styre og stab møtte folk som selv i årevis har vært plaget av støy. Zbigniew Solicki fra Lindeberg i Oslo påberopte seg 38 års ansiennitet i så måte. At foreningen kan trenge økt oppslutning, fremgår også av årsberetningen, som mer enn før beskrev selve støyåret 2016, ikke bare foreningens egne aktiviteter. Betegnelsen «Støyåret 2016» er sørgelig velfortjent. Særlig skummel er den voldsomme økningen i antall plagede av veitrafikkstøy, og ikke minst at stadig flere barn utsettes for slik støy. Bare i Oslo gjelder dette 72 000 par små ører.

Styret gjenvalgt

Representantene som var på valg, ble gjenvalgt. I konstituerende styremøte valgte styret styreleder for perioden. Hans Otto Watne ble gjenvalgt som styreleder. Styret for øvrig består av Kristin Sandaker, Ole-Erik Yrvin, Ingunn Milford og Emily Robertson. Tim Hofer og Henrik Steffens fortsetter som vararepresentanter. 

     Årsmøtet valgte å videreføre samme kontingentsatser for 2018 som for inneværendeår. 

Mer om støyåret 2016,

Still oss et spørsmål!

Lurer du på noe? Sjekk våre Ofte stilte Spørsmål, eller send inn spørsmålet ditt her.

Takk for din henvendelse. Vi kontakter deg så snart vi kan