Takk til grunnfjellet i Støyforeningen
Takk til grunnfjellet i Støyforeningen
Oppdatert :03 mai 2024
Skjermbilde 2024-04-08 kl. 21.15.16

I støyforeningens jubileumsår ble det også reflektert over hvem vi er, hvilke oppgaver vi driver med, hvilke fornyelser vi kan rette blikket mot, og ikke minst hvilke medlemmer vi har. Dette er derfor en god anledning til å rette en takk til grunnfjellet i medlemsmassen vår. Denne kjernen blant medlemmene har aldri henvendt seg til oss for å få hjelp i private støysaker, bistand med støydokumentasjon, råd i reguleringssaker eller andre tjenester. I ti år etter tiår har de opprettholdt medlemskapet. Men vi har kommunisert lite med dem. Hvem er denne gruppen?

     Vi tror dette er mennesker som forblir medlemmer fordi de mener at støyforurensing i samfunnet krever en organisert motrøst. En stemme som kan tale mot politikk, samfunnsplaner og tiltak som øker støyplagen. Dette er ikke minst viktig nå som vi ser en politikk der ansvarlige myndigheter i smug feier sitt støyansvar under teppet. Støtten fra disse medlemmene er svært viktig for oss, og vi er takknemlig for at de år etter år viser seg på våre medlemslister. Les mer

     Hvem er disse medlemmene? Mange er kjente navn i norsk samfunnsliv, noen endog verdenskjente. Forhenværende sentrale politikere, fagpersoner og miljøer i offentlig forvaltning, fra departement, fylker, kommuner, etater, næringsliv, mange fagfolk innen lyd, akustikk og miljø og rettslige spørsmål knyttet til dette, organisasjoner og kulturliv. Vi ser også navn som vi ikke kjenner. Vi kan se at de ofte er den eneste i sitt lokalsamfunn som mener at arbeidet mot støy trenger en organisasjon.

     Kjent eller ikke kjent, vi ser på dem alle som bautaer i det norske samfunnsliv. Om disse vil gi oss forslag om hvordan vi kan videreutvikle oss på en god måte, lytter vi gjerne. Men nå altså først og fremst takk for deres varige støtte.

      I forbindelse med vårt jubileum har vi også fått noen hyggelig videohilsener som vi vil publisere etter hvert. Vi mottar gjerne flere. 

Still oss et spørsmål!

Lurer du på noe? Sjekk våre Ofte stilte Spørsmål, eller send inn spørsmålet ditt her.

Takk for din henvendelse. Vi kontakter deg så snart vi kan