Siste sjanse! Snart fullt! Tirsdag 24. mars! Konferanse om nabostøy og gode bomiljøer - samt Årsmøte i Støyforeningen
Oppdatert :27 mars 2015

Vår konferanse er snart fulltegnet. Treff 70-80 dyktige kolleger, fagfolk og foredragsholdere. Kom tirsdag 24. mars! Da arrangerer Norsk forening mot støy i en konferanse om nabostøy og gode bomiljøer. Konferansen vil belyse en rekke aspekter ved denne utfordringen. Et mer detaljert program blir presentert nedenfor:

Påmelding til konferansen

Årsmøteinnkalling kan du lese på dette dokumentet:

Vedtekter for Norsk forening mot støy kan lastes ned

Vedtekter2014 128,04 kB

Medlemmer som ønsker å ta opp saker på årsmøtet, må ha sendt inn forslag innen 1. februar.