Siste frist for å nominere kandidater til årets støypriser
Oppdatert :08 april 2014

10. april er siste frist for å foreslå kandidater til årets støypriser!
 På Støyfri dag vil vi dele ut priser som peker på gode og dårlige eksempler i 2013 knyttet til innsats mot støy. Vi mottar gjerne forslag til kandidater.
 Lanser din kandidat, med en kort begrunnelse, innen torsdag 10. april kl 14.00. Send forslaget til post@stoyforeningen.no

De aktuelle prisene er:

STØYDEMPERPRISEN 2014
 Har du forslag til kandidater til æresprisen Årets støydemper, så send oss noen ord. Dette kan være personer/organisasjoner/institusjoner som har gjort en viktig innsats for å redusere/forebygge støy.

SNEGLEPRISEN 2014
 Har du forslag til kandidater til Årets snegle, kan du også lansere det. Dette må være personer/organisasjoner/institusjoner som i året som har gått, har stått for dårlige initiativ eller manglende innsats når det gjelder å redusere støy. Ellers står for en støypraksis som er sterkt plagsom.

STØYPRISJURY 2014
 Forslagene vil bli vurdert av en jury som består av
    Journalist Sissel Benneche Osvold
    Advokat Jan Arhaug