Gi et gavemedlemskap på dagen!
Oppdatert :08 feb 2017

Gi kjæresten, bedriften din eller deg selv et medlemskap på Valentinus-dagen!

valentin

Du er velkommen som medlem i Norsk forening mot støy. Som medlem får du følgende:

• Mulighet til å låne vår støymåler, som hentes og leveres på kontoret vårt i Ekebergveien 1A. Det kan være noen ukers ventetid. Lånetid to dager. Depositum 500 kr.
  • Vårt medlemsblad Støydemper’n, som kommer 2 ganger årlig.
  • Gratis abonnement på vårt nyhetsbrev, som utgis hver måned.
  • Juridisk og annen hjelp fra vårt sakkyndige råd – hvor en advokat (som er ekspert på støyjuss) er medlem.
  • Møterett og stemmerett på vårt årsmøte, som er Norsk forening mot støys høyeste organ. En organisasjon (f.eks. et sameie), bedrift e.l. har én stemme.

Det koster:

• Ordinært medlemskap for privatpersoner: 300 kroner
  • Studenter, pensjonister, arbeidsledige: 200 kr
  • Organisasjoner, fagforeninger, skoler, vel o.l: 700 kr
  • Offentlige etater: 750 kr
  • Bedrifter, fagforbund: 1500 kr

For å melde deg inn i Støyforeningen, send en e-post til post@stoyforeningen.no. Husk å oppgi navn, adresse og medlemskategori. F.eks. om du er pensjonist, student/arbeidsledig; det er til stor hjelp for faktureringen.