16. oktober: Kjell Dahle 60 år!
Oppdatert :15 okt 2012

Kjell Dahle, tidligere styreleder i Norsk forening mot støy, fyller 60 den 16. oktober. Jubilanten er statsviter. Han var medlem av Støyforeningens styre fra 2002 til mars 2008, fra 2003 som styreleder. Også bl.a. som utredningsleder i Prosjekt Alternativ Framtid har han gjort en innsats i miljøbevegelsen. Vi gratulerer! Og gid han enda mye lenger leve må!

kjell-xt

Kjell Dahle, 60 år 16. oktober, mangeårig styreleder i Norsk forening mot støy, og også medforfatter av Annerledes-Europa.

Historieforsker, forfatter og politiker

I 2010 fikk han utgitt Annerledes-Europa på Pax, sammen med Håkan Larsson. Boken kaster lys over Den grønne internasjonalen , en sammenslutning av europeiske agrarpartier. Den ble dannet i 1922 og kjempet for jordreformer og andre former for sosial rettferdighet. Jubilanten har i mange år vært aktiv i Senterpartiet og Nei til EU. Han har vært sjefredaktør i Senterpressen og generalsekretær i partiet (2000-2001).